-Hva er en minneurne for kjæledyr?

Det er en dekorativ urne laget og designet for å oppbevare asken etter et avdødt kjæledyr.

-Hvilken størrelse er riktig for mitt dyr?

Nødvendig størrelse og volum på urnen avhenger av dyrets levendevekt. Volum på urnene skal stå oppgitt på nettsider, kataloger, brosjyrer osv. Disse målene er veiledende. Bradford Memorials anbefaler derfor i mange tilfeller å velge en litt større urne hvis vekt og volum nærmer seg maksgrensen av hva den enkelte urnemodell har av plass.

-Hvordan overføres asken til urnen?

Dette gjøres oftest på krematoriet. Det er imidlertid ingenting i veien for å gjøre dette hjemme, eller få noen du kjenner til å gjøre det. Be om å få asken returnert i en pose.  Alt som behøves for å åpne og lukke urnen er en skrutrekker. 

-Kan jeg begrave disse urnene?

Ja, alle Bradford urner kan begraves, da de består av naturlige materialer. På grunn av urnenes høye kvalitet og vakre utseende velger de aller fleste å ha dem stående framme.

- Hvordan kan jeg stole på at urnene er av topp kvalitet?

Bradford har vært i bransjen i over 50 år. Bradford produserer i tillegg til urner, kvalitetsur i mange modeller, i tillegg til spesialløsninger for teatere og offentlige institusjoner. Bradford har bl.a. hatt prosjekter for Kodak Theatre, home of the Academy Awards, Carnegie Hall, Jazz at Lincoln Center, Princeton and Harvard Universities.

Bradford Memorials er medlem av "The International Association of Pet Cemeteries and Crematories".

Del denne siden